Data: 2006-06-03 22:03:13
Temat: Re: Chińszczyzna
Od: "Hanna Burdon" <b...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
In news:e5s77i$4ar$1@atlantis.news.tpi.pl, Konrad Kosmowski wrote:
>> mieszam, daje 2-3 lyzki sosu sojowego, 50 gram moznej wodki -
>> znakomicie poprawia smak miesa poprawia trawienie tegoz..
>
> Wódka? Podlewa się owszem, ale winem ryżowym ew. sherry.
To właśnie wynik korzystania z PRL-owej książki... Dla mnie to jest duża
słabość tej książki: w tej chwili bez problemu można dostać wiele
składników, które pani Pospieszyńska chcąc nie chcąc musiała zastępować
tym, co wtedy można było znaleźć na sklepowych półkach.
Hania
--
***
Google might not be right, but it certainly is quick.
|