Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!newsfeed.pionier.net.pl!news.glorb.com!b
order1.nntp.dca.giganews.com!nntp.giganews.com!nx01.iad01.newshosting.com!newsh
osting.com!198.186.194.251.MISMATCH!transit4.readnews.com!news-xxxfer.readnews.
com!news-out.readnews.com!postnews3.readnews.com!not-for-mail
From: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Chleb na youtube
Date: Sun, 30 Sep 2007 18:28:57 +0100
Organization: Home
Reply-To: K...@h...fsnet.co.uk
Message-ID: <j...@4...com>
References: <1...@c...supernews.com> <fdo42d$fau$1@inews.gazeta.pl>
<n...@4...com>
<1...@c...supernews.com>
X-Newsreader: Forte Agent 1.8/32.548
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2
Content-Transfer-Encoding: 8bit
Lines: 55
NNTP-Posting-Host: b6206dea.reader.athenanews.com
X-Trace: DXC=Wl`k5P;oA924iec5iDUo@=aTHcV2NR;j;:LKFL\Y2Oo:9RW0EAdCf66`glTcO:oQO?]V`?^A
FDU?7QkA_>3F\R267Qb`cSfca7>
X-Complaints-To: a...@a...com
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:302896
Ukryj nagłówki
On Sun, 30 Sep 2007 09:20:02 -0700, Magdalena Bassett
<i...@b...com> wrote:
>Krysia Thompson wrote:
>> On Sun, 30 Sep 2007 12:16:13 +0000 (UTC), "czeremcha "
>> <c...@W...gazeta.pl> wrote:
>>
>>
>>>Jest to przepis bardzo zbliżony do przepisu, z którego korzystam. Nie jestem
>>>MB, więc nie piszę, że to "mój" przepis -
> >
> >
> >
> > a gdzie widzisz napisane, ze to "jej" przepis? chyba zasleplam!
> > Gdzie me okulary?
> >
> > pierz
> > K.T. - starannie opakowana
>
>
>
>
>Ania wykorzystuje sytuacje, zeby mi dogryzc. Na zdrowie!
>Jak pisalam od poczatku, przepis nie jest moj, tylko z NY Times, ale
>niektorzy nie potrafia czytac albo widza to, co chca, a nie to, co jest
>napisane.
>
>Wlasnie drugie podejscie sie szykuje, tym razem czesciowo z
>pelnoziarnisa pszenna i odrobina zytniej maki. Ja obsypalam chleb maka,
>a nie otrebami, bo nie lubie tego smaku. Kolezanka robila obsypany
>ziarnami slonecznika i innymi i tez smakowal.
>
>MB
Okazja do dogryzania chyba chybiona, hrehrehre
ja tez nie przepadam za trocinami, pardon otrebami...jak sa
zakamuflowane to jak najbardziej, bo podobno zdrowe, ale luzem -
nie...tak, jak nie przepadam za razowym makaronem...jakos mi sie
kojarzy z trocinami do chomikowej klatki ;PPPP
pytanie mam - czy sporo chlodniejszy od szklanego naczynia zaczyn
(jakby) chlebowy nie powoduje pekniecia naczynai szklanego z
hukiem, no bo jest bardzo goracy? ja tak sobie pare razy
popekalam naczynie szkl., bo tylko takie mi zostalo, po wlaniu
mleka-jaj-maki na yorkshire pudding :/ mam jeden le creuset
naczynie, sprobuje w nim - bedzie bochel owalny :)))
ide nastawic make z drozdzami oraz, troche kontrastowo, henne z
sokiem cytrynowym na kolorowanie glowy jutro (tez musi swoje
odstac)
pierz, niedorudzony wystarczajaco
K.T. - starannie opakowana
|