Data: 2000-09-05 07:36:15
Temat: Re: Chleb razowy
Od: Tomasz Rog <u...@t...if.uj.edu.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
:::wojmat::: wrote:
> Jarek Kozuba <j...@r...edu.pl> w wiadomości
> news:8os9h3$3tr$1@rymunda.torun.pdi.net napisał(a):
> > Witam grupe i od razu pytam:
> > udalo sie komus upiec prawdziwy (ciemny) chleb razowy? Probowalem roznych
> > kombinacji mak i ciagle moj wypiek nie chce byc ciemny jak prawdziwy
> > razowiec.
>
> piekę co kilka dni. zobacz
> news:399492A9.123C3C45@polbox.com
> news:39a4e467@news.vogel.pl
> news:00d401c00364$08292120$2d7bf4d4@pilicka.pl
>
> dodam od siebie, że trzeba zrobić dobrze wilgotne ciasto, prawie mokre i
> upiec troszke dłużej jak w oryginalnym przepisie. rośnie nawet 6 godzin. i w
> końcowy efekt można zapukać i będzie słychać. tak ma być ;-)
>
> wojmat
>
> p.s.odpowiem na pytanka na priv jak by co :-)
Error News Serwer responded. No such article.
|