| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: Szymuś <pwdi_@_friko3.onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Chleb z przewagą mąki żytniej Date: Fri, 1 Feb 2008 15:33:25 +0100 Organization: Onet.pl Lines: 17 Message-ID: <p...@S...pwdi> References: <fnq0rh$r8s$1@inews.gazeta.pl> <fnqc08$ddq$1@atlantis.news.tpi.pl> Reply-To: pwdi_@_friko3.onet.pl NNTP-Posting-Host: fgc26.internetdsl.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.onet.pl 1201876407 18610 83.13.158.26 (1 Feb 2008 14:33:27 GMT) X-Complaints-To: u...@n...onet.pl NNTP-Posting-Date: Fri, 1 Feb 2008 14:33:27 +0000 (UTC) X-Sender: eM8gb9N5AzaqhwFAayfP9HVVP2ZIXxe4 User-Agent: 40tude_Dialog/2.0.15.1pl Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:309456 Ukryj nagłówki chleb zytni na | |
Zobacz także