Data: 2006-03-20 10:58:50
Temat: Re: Chleb zytni
Od: panta_rei <j...@c...znajdzie>
Pokaż wszystkie nagłówki
Świadomie, albo i nie Mazurzak napisał(a):
> jako piekarz-amator pieke na razie chleb w foremkach. Widzialem, ze sa
> koszyki w ktorych wyrasta ciasto ale nie mam pojecia jak przelozyc to
> pozniej do piekarnika. Przeciez przy takiej operacji ciasto oklapnie i
> bedzie grubosci nalesnika.
> Bede wdzieczny za wskazowki.
Nie oklapnie ;) sprawdzone wielokrotnie, niestety posiadam koszyki w
nieodpowiednich rozmiarach :/ i nie mogę ich używać :(
Pozdrawiam.
--
Sławomir Frąc- Braniewo LRU #271189 *Polska Grupa Freesco*
http://foto.sztrandek.int.pl jid:panta_rei(at)jabber.org
Wasz Windows tego nie potrafi...:P
********** Sygnaturka na licencji GNU GPL wersja 2 *************
|