Data: 2004-09-01 21:42:43
Temat: Re: Chleb zytni domowej roboty
Od: "Gusiek" <a...@W...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "ewa" <e...@w...pl> napisał w wiadomości
news:ch5cvo$bjq$1@atlantis.news.tpi.pl...
>
> Użytkownik "Magdalena Bassett" <m...@o...com> napisał w wiadomości
> news:4136022B.FCC6578C@olypen.com...
> > Troche bylo ostatnio dyskusji na temat chleba domowej roboty, wiec
> > zamieszczam ponizej zdjecie mojego wczorajszego chleba i przepis:
>
> Wygląda rzeczywiście imponująco i na pewno wspaniale smakuje, ale mi
> sie jakoś nie chce piec, bo trochę dużo z tym roboty. Kiedyś upiekłam, a
> potem stwierdziliśmy, że chleb z naszej piekarni wcale nie jest gorszy. A
> poza tym gdzie się kupuje gluten? e.
Zupełnie niepotrzebny w składzie chleba. Wystarczy dobra mąka :)
|