Data: 2001-11-12 19:28:42
Temat: Re: Chrupiący kurczak
Od: "Vefour" <v...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
polej go obficie masłem i pod silny grill - musi wyjśc .... sos sojowy to ra
czej odważne roziwązania, dla tych, co lubią :. Chciałbym zobaczyc mine moje
j babci )))
V.
Użytkownik Dorunia <d...@w...pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych napisa
ł:9soa3f$3so$...@n...tpi.pl...
> Co zrobić, by skórka na kurczaku pieczonym w całości i była chrupiąca.
> Zawsze piekę kurczaka w ziołach (mąż uwielbia), ale nigdy skórka nie jest
> chrupiąca. Odkrywam w połowie pieczenia naczynie w którym jest kurak i nic
> to nie daje.
> Pozdrawiam Dorunia
>
>
|