Data: 2006-12-24 11:50:01
Temat: Re: Ciasto i wielko?ś blachy
Od: "czeremcha " <c...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Max <k...@i...pl> napisał(a):
> A jaka polecasz ? ;)
>
> Bom w tym temacie poczatkujacy ;)
Nie za wąską - ja mam dwie takie szerokie u góry na ok. 12 cm. Nie za
długie - żeby nie zajmowały całej głębokości piekarnika. Zwykle kupuję
blachy powlekane, czarne w środku - są chyba bardziej trwałe. Nie z górnej
półki - nie ma takiej potrzeby /na zasadzie "nie matura a chęć szczera..."/,
takie za kilkanaście zł wystarczą. I kup na to konto od razu dwie - bo nigdy
nie wiadomo, czy ci nie będą dwie na raz potrzebne. Ja na przykład piekę w
swoich chleb. I zawsze używam papieru do pieczenia - nie cierpię smarowania
blach...
Ania
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|