Data: 2005-09-04 12:34:28
Temat: Re: Ciasto marchewkowe - pomocy (jak zetrzeć marchewkę)
Od: "Sylviku" <s...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
> Czesc,
>
> Wlasnie robie ciasto marchewkowe. Wszedzie pisze: ileś tam startej marchewki.
>
> Ale jak mam ją zetrzec? Na tych małych oczkach ktore robia cieniutkie
> paseczki, czy raczej na tych oczkach na ktorych sie ściera np ziemniaki na
> placki ziemniaczane :)
>
> Nie chce zepsuc ciasta a zalezy mi na nim, bo to na urodziny do przyjaciolki.
>
> Pomozcie
>
> ps. ciasto z przepisu Pascala. Pisze, ze na najmniejszych oczkach sie
sciera,
> ale na tarce mam takie 2: na paseczki i na papkę ;)
>
> --
> Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
Tak w ogole robil ktos to ciasto z przepisu Pascala? Jakies dziwne jest, bo
pisze:
W osobnej miseczce roztrzep jajka tak, żeby uzyskać jednolitą konsystencję.
czyli tak naprawde rozumie to tak, ze nie ma byc z tego ubita sztywna piana
tylko maja byc lekko roztrzepane.
Zwariuje zaraz
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
|