Data: 2003-07-11 11:40:24
Temat: Re: Ciasto na urodziny - JAKIE???
Od: w...@g...pl (Elżbieta)
Pokaż wszystkie nagłówki
Lia wrote:
> Tak jakby mokre niedopieczone ciasto, taka klucha w srodku. W
> drozdzowym to miejsce np sie zapada i robi sie do tego 'depresja' vel
> 'dziura' w ciescie. Wielkosc bywa rózna.
Kurcze, ja to rzeczywiście laik jestem. To mam jeszcze dalsze pytanie,
co jest powodem, że się robi zakalec?? za wcześnie wyjęte z piekarnika
skoro wygląda jak niedopieczone??
Wiecie to straszne, ale właśnie sobie policzyłasm, że właśnie upiekłam
moje pierwsze ciasto(bo takich gotowców z torebki to nie liczę) po
kilkunastu latach przerwy. Proszę jaki wpływ dobry na mnie macie :)
--
Elżbieta
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|