Data: 2003-07-14 13:27:37
Temat: Re: Ciasto na urodziny - JAKIE???
Od: Lia <L...@a...poczta.onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia 2003-07-11 13:40:24 w sprzyjających i niepowtarzalnych okolicznościach
przyrody grupowicz *Elżbieta* skreślił te oto słowa:
> Kurcze, ja to rzeczywiście laik jestem. To mam jeszcze dalsze pytanie,
> co jest powodem, że się robi zakalec?? za wcześnie wyjęte z piekarnika
> skoro wygląda jak niedopieczone??
Hmm, specjalistka nie jestem, ale powody mogą byc rozne - za mokre owoce,
otwieranie piekarnika, temperatura nieodpowiednia itp.
Na pewno nei jestto kwestia niedopiwczenia, bo 99 % ciasta jest ok, tylko
ten 1 % w 1 miejscu jest zakalcowaty...
Mi sie kiedys zrobił w miejscu gdzie wiecej kruszonki dałam...
Nie zbadane są wyroki :)
--
Lia GG 1516512 ICQ 166035154
O wszystkim decyduje środowisko. Dlatego anioły fruwające w niebie mają
piękne skrzydła, natomiast anioły chodzące po ziemi mają piękne nogi.
http://www.poznan4u.com.pl/pyrypy/pyrypy.php?state=s
howuser&userid=39102
|