Data: 2011-10-21 10:54:55
Temat: Re: Ciasto naleśnikowe do krokietów
Od: krys <k...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Stalker wrote:
> On 19 Paź, 22:21, Ikselka <i...@g...pl> wrote:
>> Dnia Wed, 19 Oct 2011 15:33:15 +0200, krys napisał(a):
>>
>> > Ikselka wrote:
>>
>> >> [Ukryto 6 cytowanych linii]
>>
>> > Nie mam doświadczeń z wysychaniem naleśników, być może dlatego, że
>> > nadziewam krokiety na ciepło.
>>
>> No tak - ale aby nadziewac na ciepło, to trzeba to robić natychmiast po
>> zdjęciu z patelni. Czyli mieć 4 ręce - 2 do sma\enia i 2 do nadziewania
>> :-)
>
> Żaden problem, wystarczy pracować w kuchni we dwoje :-)
No, to jest dopiero problem;-). Nie znoszę, jak mi ktoś przeszkadza;-)
(Chociaż jak młode były małe, to pozwalałam sobie "pomagać", bo obieranie
jednego ziemniaka do biadu przez dziecko pozwalało w spokoju ugotować
obiad:-))
J.
|