Data: 2016-10-31 21:51:55
Temat: Re: Ciasto z jablkami
Od: FEniks <x...@p...fm>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 31.10.2016 o 18:09, Akarm pisze:
> W dniu 31.10.2016 o 01:55, Akarm pisze:
>> W dniu 30.10.2016 o 17:37, FEniks pisze:
>>> Po upieczeniu?
>>
>> Podczas jedzenia tak to czuję.
>>
>>> Może zrób zdjęcie i pokaż, o co właściwie chodzi z tym
>>> omletem. NB dobrze zrobiony omlet jest wyrośnięty i puszysty. ;)
>>
>> Udało mi się zrobić zdjęcie.
>
> Tak wygląda 1/8 część całości:
> http://www.occur.pl/image,8710bd3262.html
No i co Ty chcesz od tego ciasta? Bardzo dobrze wyszło. Moje wygląda
bardzo podobnie pod względem konsystencji, tylko jest (a właściwie to
już było ;) ) w innej formie:
http://images84.fotosik.pl/125/fb0201bbbfc4e884med.j
pg
Z tego przepisu nie da się więcej "wycisnąć". Jeśli chcesz ciasto
bardziej puszyste, to zrób biszkopt z owocami albo pokuś się o ciasto
drożdżowe. Znam prosty przepis na ciasto drożdżowe nocne.
Ewa
|