Data: 2000-02-01 15:59:33
Temat: Re: Cienkie blaty do pizzy
Od: Antoni Goldstein <a...@z...mimuw.edu.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Aneta Baran <b...@c...cern.ch> wstukal(a) pracowicie:
>> Maca... Hmmm... Za cienkie.
> Pisałam 'smakować', nie 'wyglądać' :-) Ciasto możesz zrobić dowolnie
> grube. Tak w ogóle, czy możesz zaspokoić moją ciekawość i zdradzić,
> dlaczego nie drożdżowe?
Widzisz, jestem pomysłodawcą i szefem sekcji kulinarnej przy naszym szczepie
(nie wiem, czy Ci już mówiłem), dzięki czemu w środy jadam obiad o ludzkiej
porze. ;-)) Ale korzystamy z kuchni szkolnej, do której przed 15 nie mamy
wstępu - siłą rzeczy odpadają więc dania, które wymagają pre-processingu.
--
Antek Goldstein
(goldi _at_ students.mimuw.edu.pl)
,---------------------------------------------------
--. ___/___
| Nigdy nie oglądaj się za siebie, | ======< 102 >
| a oszczędzisz sobie spojrzenia w chaos. | /o-o-o-d-o-o-b-o-\
`-----------------------------------(Babcia Shumway)--' \8oooooooooooo8/
|