Data: 2000-02-01 17:35:37
Temat: Re: Cienkie blaty do pizzy
Od: Aneta Baran <b...@c...cern.ch>
Pokaż wszystkie nagłówki
Antoni Goldstein <a...@z...mimuw.edu.pl> wrote:
> Widzisz, jestem pomysłodawcą i szefem sekcji kulinarnej przy naszym szczepie
> (nie wiem, czy Ci już mówiłem), dzięki czemu w środy jadam obiad o ludzkiej
> porze. ;-)) Ale korzystamy z kuchni szkolnej, do której przed 15 nie mamy
> wstępu - siłą rzeczy odpadają więc dania, które wymagają pre-processingu.
No tak. W tym przypadku pozostaje chyba użyć proszku do pieczenia. Albo
próbować piec ciasto drożdżowe bez czekania, aż wyrośnie, aczkolwiek
obawiam się, że efekty tegoż mogłyby być mało zachęcające ;-)
Anetek
--
A...@c...ch | http://chall.ifj.edu.pl/~aneta/
Anything is good and useful if it's made of chocolate.
|