Data: 2002-02-21 21:48:52
Temat: Re: Co do geby, to na gebie?
Od: "Art(Gruby)" <j...@p...net>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Thu, 21 Feb 2002 12:43:15 +0100, "Irek Zablocki"
<i...@w...de> wrote:
>Moi Kuchniarze,
ciach
>>ufam. Gdyby ktos z Was cos na ten temat wiedzial i mogl cos poradzic, to
>bede wdzieczyl sie do konca zycia. Wiem, ze tak na odleglosc to trudno
>cokolwiek poradzic ale gdybyscie mieli jakas idee, to prosze.
>
>Irek
A Uta o tym wie...??? ;-)))))))
Sprobuj odstawic cukier , drozdze i piwo...wiem , to bedzie bolalo
najwiecej...sorry...
zmien proszek do prania na jakis z najmniejsza iloscia perfum ( ja tak
musialem zrobic )...
nie stresuj sie... ;-)
Art(Gruby)
Abyssus abyssum invocat.
|