Data: 2003-05-15 08:58:05
Temat: Re: Co do kotletów sojowych?
Od: "Kocio" <k...@n...alcanet>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "grocha" <g...@s...uci.agh.edu.pl> napisał w wiadomości
news:b9vedn$bhc$1@bobo.ds5.agh.edu.pl...
> A moze pokroic. Zrobic sos: cebulka, czosnek podsmazyc. Zalac rosolkiem z
> kostki. Wrzucic pomidory i papryke (biorac pod uwage obecne ceny polecam
> konserwowa, ale wtedy wrzucic pod koniec duszenia). Jak rosolek sie prawie
> wygotuje (bez przykrycia), wrzucam kotlety, czerwona fasolke konserwowa.
> Chwilke podgotowac i doprawic ketchupem, ostra papryka, pieprzem i bazylia
> (i czym kto lubi). Jak dla mnie pycha:)
> Acha zapomnialam dodac, ze mieszam to z wczesniej ugotowanym ryzem
brazowym.
Super, ale czy kotlety sie nie rozpadna w trakcie gotowania?
|