Data: 2003-05-15 09:15:12
Temat: Re: Co do kotletów sojowych?
Od: "grocha" <g...@s...uci.agh.edu.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Nie, wrzucasz je jakies 5 - 10 min przed podaniem.
grocha
Użytkownik "Kocio" <k...@n...alcanet> napisał w wiadomości
news:b9vh9s$rcc$1@julia.coi.pw.edu.pl...
>
> Użytkownik "grocha" <g...@s...uci.agh.edu.pl> napisał w wiadomości
> news:b9vedn$bhc$1@bobo.ds5.agh.edu.pl...
> > A moze pokroic. Zrobic sos: cebulka, czosnek podsmazyc. Zalac rosolkiem
z
> > kostki. Wrzucic pomidory i papryke (biorac pod uwage obecne ceny polecam
> > konserwowa, ale wtedy wrzucic pod koniec duszenia). Jak rosolek sie
prawie
> > wygotuje (bez przykrycia), wrzucam kotlety, czerwona fasolke konserwowa.
> > Chwilke podgotowac i doprawic ketchupem, ostra papryka, pieprzem i
bazylia
> > (i czym kto lubi). Jak dla mnie pycha:)
> > Acha zapomnialam dodac, ze mieszam to z wczesniej ugotowanym ryzem
> brazowym.
>
> Super, ale czy kotlety sie nie rozpadna w trakcie gotowania?
>
>
|