| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: Marsjasz <m...@g...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Co dodać do gotującej się golonki Date: Sat, 21 Apr 2007 20:30:02 +0200 Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl" Lines: 7 Message-ID: <f0dl73$av7$1@inews.gazeta.pl> References: <015d01c78440$e0cdb720$1e20a8c0@hnet.pl> NNTP-Posting-Host: 82.160.18.100 Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1177180195 11239 82.160.18.100 (21 Apr 2007 18:29:55 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Sat, 21 Apr 2007 18:29:55 +0000 (UTC) X-User: marsjasz74 In-Reply-To: <015d01c78440$e0cdb720$1e20a8c0@hnet.pl> User-Agent: Thunderbird 1.5.0.10 (Windows/20070221) Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:295387 Ukryj nagłówki Monika Zarczuk napisał(a): | |
Zobacz także