Data: 2008-02-05 18:56:37
Temat: Re: Co sie stalo mojemu murzynkowi. Implozyjnie sie zapadl. FOTO
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Tue, 05 Feb 2008 19:40:43 +0100, topek
<t...@p...pl> wrote:
>> O ile nie jest w środku surowy to może za wcześnie wyjąłeś z piekarnika?
>> To się zdarza gdy od razu po wyłączeniu piekarnika wyjmuje się blachę z
>> ciastem... Najlepiej jest pozostawić ciasto w piekarniku jeszcze chwilę
>> albo dwie w zamkniętym piekarniku albo choć przy uchylonych drzwiczkach.
>> Chodzi o to, żeby ciasto nie dostało szoku termicznego ;)
>NIe. Wlasnie nie :-/ Stal jeszcze 15min po wylaczeniu pieca.
>Surowe tez nie jest.
>Hydrozagadka
Za szybko urosl i sie przestraszyl?
trys
K.T. - starannie opakowana
|