Data: 2005-10-01 18:35:34
Temat: Re: Co szczypie w serze? (żółtym)
Od: "Atunia " <a...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
t...@p...onet.pl napisał(a):
> Czy to przypadkiem nie jest "gouda alternatywna"?
> , kiedyś coś takiego kupiłem i była ma
> ła dyyskusja na forum grupy. Wyróżnikiem jest cena . za 10 zet za kilo trudno
> spodziewać się sera... :(((
Niestety było już w kawałkach i nie w *markecie ino w półwiejskim społem,
ręcznie ktoś na kawałku metki nabazgrał, że gouda. Ale cena nie była
podejrzanie niska. Zresztą naprawdę ten posmak pieczenia pamiętam z sera
svecia, wtedy myślałam, że są dwie wersje svecii, łagodna i pikantna i nawet
tę pikantność lubiłam. Ale chciałabym wiedzieć, co to może być :)
Atunia
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|