Data: 2005-11-01 22:47:55
Temat: Re: Co w piekarniku?
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Tue, 1 Nov 2005 20:02:03 -0000, "Hanna Burdon"
<b...@p...onet.pl> wrote:
>In news:dk87pe$t7p$1@atlantis.news.tpi.pl, liberi wrote:
>> A jakie warzywo do tego si? podaje? Jakie? na ciep?o, czy na zimno?
>
>Jak nie ma gazu? To surówk?.
>
>W piekarniku mo?esz zawsze zrobi? pizz?. Ja osobi?cie dodatków do pizzy
>nie sma??, cho? ju? kiedy? kto? si? oburza?, ?e jem surowe pieczarki. :-)
>
>Hania
Ja tam bym zrobila pieczone marchewki i te, no, jak im tam,
parsnips...noooo.....taki korzen jak
pietruszka...noooooooozapomnialam...
Pierz
p.s. surowe pieczarki dobra rzecz
K.T. - starannie opakowana
|