Data: 2005-12-20 01:05:42
Temat: Re: Co z ligawy?
Od: "Maciej Muran" <m...@g...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com> napisał
> Le mardi 20 décembre 2005 ŕ 01:39:02, dans
> <do7jqr$712$1@inews.gazeta.pl> vous écriviez :
Ojej, po francuskiemu tu piszą.
A ja właśnie 'słucham' Cirque Du Soleil... ;)
>> Chcesz powieedzieć, że _zamrożona_ ligawa tylko na tatar się nadaje?
>> Coś mi się nie zgadza, bo IMO na tatar to właśnie świeżutkie mięso
>> jedynie...
> Doskonale tatary wychodza z dobrego miesa _dobrze_ zamrozonego.
> I dobrze odmrozonego, oczywiscie. Nie ulegajmy przesadom :)
> Co do ligawy : jest to mieso tak twarde, ze tylko zamrozenie /
> odmrozenie powoduje ze ma szanse zeby zrobic z tego cos innego niz
> gulasz.
Paniał :)
M.
|