Data: 2005-05-09 20:15:46
Temat: Re: Co z rabarbaru?
Od: "pawelf" <p...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Magdalena Bassett" <m...@o...com> napisał w wiadomości
news:427BD475.5030104@olypen.com...
> bauwer wrote:
>
>> A u mnie od lat największym powodzeniem cieszą się racuchy z rabarbarem
>> posypane cukrem pudrem. Najlepsze podobno na ciepło, ale nie wiem jak
>> smakują zimne, ponieważ to u mnie znika prawie prosto z patelni.
>> Poza tym rewelacyjny jest grubaśny drożdżak z rabarbarem i kruszonką, do
>> tego duuuuuuuużo mleka (też zjadamy jeszcze ciepły)
>>
>>
> Dziekuje wszystkim za pomysly. Zdecydowalam sie na dzem z pomaranczami i z
> truskawkami. Zobaczymy, o z tego wyjdzie, w ten weekend bede je robic.
> MB
A jak zrobić dobrą kruszonkę na takie ciacho drożdżowe?? Mnie zawsze wychdzi
twarde i spalone.............a nie mięciutkie i takie maślane........mniam.
Anna
|