Data: 2006-11-19 22:45:08
Temat: Re: Co z sera topionego ?
Od: "Panslavista" <p...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Aicha" <b...@m...pl> wrote in message
news:ejqm39$6hj$1@atlantis.news.tpi.pl...
> Użytkownik "Panslavista" napisał:
>
>> > niewiele można z tym "serem" zrobić. Może zapiekankę, w sensie
>> > takie wszystko do jednego naczynia, zapiec z "serem" i się zje.
> Ale
>> > jakiegoś atrakcyjnego dania z udziałem "sera" to ja nie znam.
>> Inwencja wskazana.
>
> Problem IMO nie w inwencji czy jej braku, jeno w tym, że ze śmieci nie
> zrobisz nic wartościowego. Widziałam jeszcze na studiach linię
> produkcyjną takiego "sera". Szczegółów już nie pamiętam, ale trauma
> była taka, że z koleżankami nie tknęłyśmy tego czegoś przez kilka
> następnych miesięcy, choć wcześniej dość często się to jadało.
>
> --
> Pozdrawiam - Aicha
Witaj PIękna Aicho!
Najlepszym doradcą kucharza jest głód. Nie masz racji. Taki ser nadaje się
nawet jako zagęstnik do zupy grochowej. Trzeba do tego mieć świra. Żal, że
to tylko niektórzy mężczyźni mają...
|