Data: 2006-10-23 19:54:13
Temat: Re: Co źle zrobiłam - fondue nie wyszło
Od: "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Le lundi 23 octobre 2006 ŕ 15:46:51, dans <7...@n...onet.pl>
vous écriviez :
> Witajcie.
> Zrobilam fondue wg przepisu : do 300ml wina dodawalam ser porcjami i zrobila
> sie jedna wielka....kluska.
> podejrzewam ze to wina sera a nie moja..he
> kupilam mozarelle/podobno dobrze sie topi/ i znalazłam dopiero po fakcie ze ma
> 45 % tłuszczu.
Mozarella dobrze sie topi... na pizzy.
Pierwsze slysze zeby z mozarelli robic fondue, cos ten twoj przepis
felerny. Jezeli juz... czemu nie probowac fondue z twarogu ? :p
> czy to mozliwe zeby przez to ? zbyt mało tlusty ?
> Czy macie moze przetestowany przepis na fondue...ale naprawde sprawdzony.
Z najglupszego zoltego sera.
Ewcia
--
Niesz
|