Data: 2017-04-18 21:46:57
Temat: Re: Co zrobić poświątecznie?
Od: FEniks <x...@p...fm>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 17.04.2017 o 23:42, Animka pisze:
> W dniu 2017-04-17 o 23:31, FEniks pisze:
>> W dniu 17.04.2017 o 23:16, cef pisze:
>>> ale może w innych domach jest inaczej i już
>>> macie dość pieczystego na obiad :-)
>>
>> No właśnie coś w tym stylu.
>> Najchętniej bym przemieliła i nadała temu nowe życie. Najprostszym
>> rozwiązaniem wydaje się farsz do pierogów, ale nie chce mi się bawić w
>> pierogi.
>
> Możesz zrobić w naleśnikach. Będzie jeszcze lepsze, tylko nad dymiąca
> patelnią się nastoisz.
Już miałam plan, żeby zrobić farsz do pasztecików z ciasta francuskiego.
Gotowego - nie nastałabym się nad patelnią ani przy lepieniu pierogów.
Ale ostatecznie mięcho - w takiej postaci jak było - zostało pożarte na
kolację. Problem z głowy.
Ewa
|