Data: 2003-03-06 06:39:14
Temat: Re: Co zrobić żeby nie pryskał???
Od: i...@p...onet.pl
Pokaż wszystkie nagłówki
Musielibyście widzieć jak wyglądają ściany ;)))
> Dzisiaj smażyłam rybki, w końcu się zdenerwowałam i przykryłam patelnię
> pokrywką. Było jeszcze gorzej!!! Tak pryskał, że musiałam zdjąć patelnię z
> gazu i czekać aż ostygnie, żeby zdjąc pokrywkę i wyjąć rybki. Już mnie krew
> zalewa podczas każdego smażenia. Proszę pomóżcie :)))
Cześć!
Może trochę OT, ale wyobraź sobie - kuchnia i cały dom tydzień po generalnym
remoncie i mnie - smażącą rybę... Tłuszcz pryskał na całą kuchnię, w końcu
zapalił się na patelni! Ja stałam skamieniała ze strachu - mój mąż z pokoju
przyleciał, bo zauważył w kuchni łunę! :)) Cała ściana była czarna! :)))
Nie lubię smażyc ryb, ale o soli nie wiedziałam....
Pozdrawiam
Iwona
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
|