« poprzedni post | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!newsfeed.tpinternet. pl!news.internetia.pl!news.ipartners.pl!news1.ebone.net!news.ebone.net!fu-berli n.de!uni-berlin.de!glubsche.ukbf.fu-berlin.DE!not-for-mail From: Waldemar Krzok <w...@z...fu-berlin.de> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: "Cos" z kurczaka Date: Tue, 18 Dec 2001 14:43:16 +0100 Organization: Freie Universitaet Berlin Lines: 17 Message-ID: <3...@z...fu-berlin.de> References: <9vngl1$mth$1@galaxy.uci.agh.edu.pl> NNTP-Posting-Host: glubsche.ukbf.fu-berlin.de (160.45.180.154) Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: fu-berlin.de 1008682810 17439629 160.45.180.154 (16 17 19) X-Mailer: Mozilla 4.78 [en] (Windows NT 5.0; U) X-Accept-Language: de,en,pl,cs,ru Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:88208 Ukryj nagłówki > Smazyc mieso na ostrym ogniu garstka po garstce az bedzie PRAWIE gotowe, |
Zobacz także