Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia "Cos" z kurczaka Re: "Cos" z kurczaka

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: "Cos" z kurczaka

« poprzedni post
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!newsfeed.tpinternet.
pl!news.onet.pl!newsgate.onet.pl!newsgate.pl
From: d...@e...net.ae (Tomek W)
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: "Cos" z kurczaka
Date: 31 Dec 2001 14:42:56 +0100
Organization: Piach & Piach
Lines: 17
Message-ID: <3...@e...net.ae>
References: <9vngl1$mth$1@galaxy.uci.agh.edu.pl>
Reply-To: d...@e...net.ae
NNTP-Posting-Host: newsgate.test.onet.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2
Content-Transfer-Encoding: 7bit
X-Trace: newsgate.onet.pl 1009806176 29465 192.168.240.245 (31 Dec 2001 13:42:56 GMT)
X-Complaints-To: a...@o...pl
NNTP-Posting-Date: 31 Dec 2001 13:42:56 GMT
X-Mailer: Mozilla 4.74 [en] (Win95; U)
X-Received: from emirates.net.ae (taa079.emirates.net.ae [217.164.120.79]) by
pmail2.emirates.net.ae (Sun Internet Mail Server
sims.4.0.2000.10.12.16.25.p8) with ESMTP id
<0...@p...emirates.net.ae> for p...@n...pl;
Mon, 31 Dec 2001 17:26:20 +0400 (GST)
X-Received: from emirates.net.ae (taa079.emirates.net.ae [217.164.120.79]) by
pmail2.emirates.net.ae (Sun Internet Mail Server
sims.4.0.2000.10.12.16.25.p8) with ESMTP id
<0...@p...emirates.net.ae> for p...@n...pl;
Mon, 31 Dec 2001 17:26:20 +0400 (GST)
X-Received: from emirates.net.ae (taa079.emirates.net.ae [217.164.120.79]) by
pmail2.emirates.net.ae (Sun Internet Mail Server
sims.4.0.2000.10.12.16.25.p8) with ESMTP id
<0...@p...emirates.net.ae> for p...@n...pl;
Mon, 31 Dec 2001 17:26:20 +0400 (GST)
X-Received: from emirates.net.ae (taa079.emirates.net.ae [217.164.120.79]) by
pmail2.emirates.net.ae (Sun Internet Mail Server
sims.4.0.2000.10.12.16.25.p8) with ESMTP id
<0...@p...emirates.net.ae> for p...@n...pl;
Mon, 31 Dec 2001 17:26:20 +0400 (GST)
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:89603
Ukryj nagłówki

Paul wrote:

> sol, pieprz Uzywam do tego stopionego masla ktore nie sie pali na patelni
> Dokladnie czyscic patelnie (deglasujac np lyzka bialego wina) przed kazda
> nowa porcja.

No wiec zrobilem i jako wielbicielowi tartej buleczki b.smakowalo.
Ale co to jest to deglasownie -wlanie lyzki wina na patelnie i jak
sie spieni to do zlewu?
A to stopione maslo>? Czy to to samo co "ghee" hinduskie? Czy to
kupujesz
czy sam prerabiasz?
Dosiego
Tomek W
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
31.12 waldemar z domu
31.12 Ewa \(siostra Ani\) N.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6