Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Cóż ciekawego zo zapiekacza sandwitchów w przerwie w pracy?? Re: Cóż ciekawego zo zapiekacza sandwitchów w przerwie w pracy??

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Cóż ciekawego zo zapiekacza sandwitchów w przerwie w pracy??

« poprzedni post
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!newsgate.onet.pl!newsga
te.pl
From: t...@g...pl (Kot)
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Cóż ciekawego zo zapiekacza sandwitchów w przerwie w pracy??
Date: 6 Jan 2006 16:23:08 +0100
Organization: email<>news gateway
Lines: 48
Message-ID: <4...@g...pl>
References: <4...@b...com>
<43bd4a09$0$11699$636a15ce@news.free.fr> <4...@g...pl>
<9476798239$20060105224417@ewcia.kloups>
NNTP-Posting-Host: newsgate.onet.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: newsgate.test.onet.pl 1136560988 11241 213.180.130.18 (6 Jan 2006 15:23:08
GMT)
X-Complaints-To: a...@o...pl
NNTP-Posting-Date: 6 Jan 2006 15:23:08 GMT
X-Received: from [84.103.193.91] (unverified [84.103.193.91]) by mailis01.gazeta.pl
(mailis01.gazeta.pl) with ESMTP id 10382317 for
<p...@n...pl>; Fri, 06 Jan 2006 16:22:38 +0100
X-Received: from [84.103.193.91] (unverified [84.103.193.91]) by mailis01.gazeta.pl
(mailis01.gazeta.pl) with ESMTP id 10382317 for
<p...@n...pl>; Fri, 06 Jan 2006 16:22:38 +0100
X-Received: from [84.103.193.91] (unverified [84.103.193.91]) by mailis01.gazeta.pl
(mailis01.gazeta.pl) with ESMTP id 10382317 for
<p...@n...pl>; Fri, 06 Jan 2006 16:22:38 +0100
X-Received: from [84.103.193.91] (unverified [84.103.193.91]) by mailis01.gazeta.pl
(mailis01.gazeta.pl) with ESMTP id 10382317 for
<p...@n...pl>; Fri, 06 Jan 2006 16:22:38 +0100
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:257582
Ukryj nagłówki

Ewa (siostra Ani) N. wrote:

>Le jeudi 5 janvier 2006 ŕ 17:54:41, dans <4...@g...pl> vous écriviez
:
>
>
>
>
>>>*Normalny* brie rozplywa sie z czasem sam z siebie (jak tez zreszta
>>>camembert i inne tego typu sery). Francja jest jedynym krajem ktory
>>>znam w ktorym nikt nie praktykuje pieczenia serow (bo i po co).
>>>Ogolnie pytanie ktore sobie zadaje jest nastepujace : czy mozna nazwac
>>>"brie" ser ktory muysi byc podgrzany aby zaczal sie rozplywac.
>>>
>>>
>
>
>
>>Eeee, a tarta z brie i porami? A w Larusie pisza, ze il permet aussi de
>>preparer des bouchees, des croquettes et des canapes, no to jak, na
>>surowo te croquettes?
>>
>>
>
>A przepis jakis daja ?
>
>

Na takie z brie nie podaja, niestety...

>
>
>> A moze sie pomylili? A na kazdym rogu sprzedaja
>>podgrzewane kanapki z kozim serem, moze glupio robia?
>>
>>
>
>
>A od kiedy to crottin jest miekkim serem ?
>
>
Hmmm, pisza o nim, ze jest "ferme", nie "dure"...

Kot


--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Sztuka Edukacji wer. 6462
Próbna wiadomość
Jakie znacie działające serwery grup dyskusyjnych?
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6