Data: 2006-01-06 15:22:47
Temat: Re: Cóż ciekawego zo zapiekacza sandwitchów w przerwie w pracy??
Od: t...@g...pl (Kot)
Pokaż wszystkie nagłówki
JerzyN wrote:
>Kot napisał(a):
>
>
>>Ewa (siostra Ani) N. wrote:
>>
>>
>>
>>>*Normalny* brie rozplywa sie z czasem sam z siebie (jak tez zreszta
>>>camembert i inne tego typu sery). Francja jest jedynym krajem ktory
>>>znam w ktorym nikt nie praktykuje pieczenia serow (bo i po co).
>>>
>>>
>>Ps. A na stronie 362 w tymze Larusie znalazlam przepis na "crottins de
>>Chavignol rotis", QED, dalej juz nie szukam.
>>
>>
>
>A babeczki czekoladowe z czekoladą i Brie na gorąco?
>pozdr. Jerzy
>
>
>
>
Tego nie znalam... Naprawde cos takiego istnieje ??? Musze poszukac ;)
Kot
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|