Data: 2002-09-04 22:30:14
Temat: Re: Czerstwa bulka
Od: "Ewa \(siostra Ani\) N." <n...@y...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
To z powodu szparagow mi sie pomylilo : tarta bulka z maslem je polewalam..
Ewcia
ps. szparagi : odmrozone...
- zielone : pyszne
- biale : wlokniaste, mimo ze obrane zamrozone, chlip
--
Niesz !
"Bozena" <b...@s...pw.edu.pl> a écrit dans le message de news:
al5sjm$44h$...@s...icm.edu.pl...
> > A jakze ta "zwyczajna" bulke rozdrobniles ? Zmiksowales ?
> > (o)))
> >
> > E.
> > (pray szparagach, na !)
> > --
> > Niesz !
>
> Ewciu, ja tam nigdy sie nie pzrejmuje tym jaka jest bulka, zawsze ja do
> mleka, a potem odciskam i juz jest, chyba ze jest tarta, ale to juz
> wiadomo... Zdarzylo mi sie juz robic kotlety nawet ze swieza bulka, i
> wyszly dobre :-) Dlatego tez sie dziwie, ze cos sie rozpadlo...
>
> Bozenka z Wilna :o)
> Warszawa - Wilno
> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
> ICQ 81838200 http://bozena.host.sk
> www i FAQ grupy: http://kuchenna.host.sk
> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
>
>
|