Data: 2000-08-18 08:28:18
Temat: Re: Czesc!
Od: Aneta Baran <a...@c...anetek.net>
Pokaż wszystkie nagłówki
Agnieszka Szalewska-Palasz <s...@n...gov> wrote:
> Tak wiec rybek wraz z ich zapasem dobrych tluszczow -no nie, zebym miala za
> wiele-ale mozna na razie dosc.....
O, ja też się objadłam rybami i wszelkimi morskimi stworzonkami -- tydzień
w Hiszpanii na Costa Brava. Sola z grilla, pycha, takoż Seeteufel (diabeł
morski?), małże wszelkiego rodzaju, ostrygi... Pycha! Oczywiście
nie obyło się bez paelli (mariniera i valenciana, obie fantastyczne!).
Do tego sangria i białe wino, a i na hiszpańskie piwo nie można narzekać --
Estrella Damm doskonałe, to samo ciemne Bock-Damm.
Następna część wakacji w Grecji, już ostrzę zęby na tamtejszą kuchnię :-)
Anetek
--
A...@c...ch | http://chall.ifj.edu.pl/~aneta/
Anything is good and useful if it's made of chocolate.
|