Data: 2001-12-02 08:18:23
Temat: Re: Czili Con Carne?
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
>Ty się nie słuchaj bab i se ten kumin odpuść. Z tą potrawą to jak z polskim
>bigosem, każdy robi po swojemu. Podam ci teraz przepis, który dostałem od
>kolesia, co parę lat mieszkał w Teksasie. Wołowinę, cebulę, pomidory i
>paprykę pokroić jak na gulasz obsmażyć na smalcu, przyprawić do smaku solą,
>pieprzem i sproszkowaną papryką chili, dusić do miękkości. Osobno ugotować
>fasolę, tyle ile było mięsa. Gdy wszystko miękkie,połączyć, podlać czerwonym
>winem, jeszcze trochę poddusić i jeść. Najlepiej z chlebkiem.
jak to BEZ kuminu??? JAK to bez cuminu??? Jak to bez CUMINU????
a czerowne wino lepsze w kielonku
Krysia
K.T. - starannie opakowana
____________________________________________________
__________________________
Posted Via Binaries.net = SPEED+RETENTION+COMPLETION = http://www.binaries.net
|