Data: 2001-11-09 12:25:05
Temat: Re: Czy jest tutaj ktos z Holandii...?
Od: Monika Mężyńska <m...@k...net.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
m...@h...com wrote:
>
> "Monika Mężyńska" <m...@k...net.pl> wrote in message
> news:3BEBA56C.4A0005B9@kki.net.pl...
> >> Bakmeel - maka, niby taka specjalna do pieczenia i w ogole; problem z
> holenderskimi makami jest taki, ze niezaleznie jak sie nazywaja sa wlasciwie
> takie same i rownoczesnie nie maja zadnego odpowiednika wsrod polskich mak
> (delikatne jak tortowa, sypkie jak krupczatka). Stad zreszta cale
> zamieszanie dotyczace oryginalnych holenderskich przepisow.
>
> Oooooo, widzieli? :) To co, po cziesku mialam pisac? :)
> Ty Monia, juz ci mowilam, ty nie kombinuj - zelfrijzend to zelfrijzend.
No w porzo, w porzo... :)
Tylko czy ja w tym wiejskim C-1000 dostane takowa... :)
|