Data: 2001-09-12 13:50:03
Temat: Re: Czy macie slabosc do...
Od: <a...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
> to ja jeszcze bulion i vegeta oczywiscie :-)
> Asia
>
>
Vegete to ja jem lyzka, to znaczy wyjadam z niej takie wieksze kawalki
suszonych warzywek. Do chleba ze smalcem (swojskim) tez Vegeta, zamiast soli.
Bulion w kostkach - obowiazkowo prawie do wszystkiego. Zurek tylko Knorra +
cebulka smazona i boczus, pycha. Sos do spaghetti bolonese rowniez Knorra. I
jeszcze taki krem w proszku, ktory siostra specjalnie mi przywozi z Niemiec -
nazywa sie "Paradise Creme" - jest dla mnie nieodlacznym skladnikiem
ciasta "Ukaszenie pszczoly", ktore jest najulubienszym ciastem Mojego. Mam na
sumieniu napewno wiecej grzechow, ale nigdy sie nie uwazalam za purystke
kuchenna. Zupek chinskich nawet nie wymieniam, bo to dla mnie pozywienie
zastepcze w roznych okolicznosciach.
Chetnie dam sie zatrudnic na kucharke w Cafe. :)))
Pozdrowienia,
Ania R.
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
|