Data: 2001-09-12 15:16:38
Temat: Re: Czy macie slabosc do...
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
>Vegete to ja jem lyzka, to znaczy wyjadam z niej takie wieksze kawalki
>suszonych warzywek. Do chleba ze smalcem (swojskim) tez Vegeta, zamiast soli.
>Bulion w kostkach - obowiazkowo prawie do wszystkiego. Zurek tylko Knorra +
>cebulka smazona i boczus, pycha. Sos do spaghetti bolonese rowniez Knorra. I
>jeszcze taki krem w proszku, ktory siostra specjalnie mi przywozi z Niemiec -
>nazywa sie "Paradise Creme" - jest dla mnie nieodlacznym skladnikiem
>ciasta "Ukaszenie pszczoly", ktore jest najulubienszym ciastem Mojego. Mam na
>sumieniu napewno wiecej grzechow, ale nigdy sie nie uwazalam za purystke
>kuchenna. Zupek chinskich nawet nie wymieniam, bo to dla mnie pozywienie
>zastepcze w roznych okolicznosciach.
>Chetnie dam sie zatrudnic na kucharke w Cafe. :)))
>Pozdrowienia,
>Ania R.
Mozesz byc podkuchenna - z takimi referencjami!!!
Krysia
Cafe Za Slupem
K.T. - starannie opakowana
|