Data: 2001-09-13 11:41:11
Temat: Re: Czy macie slabosc do...
Od: "Wkn" <w...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> w wiadomooci do
grup dyskusyjnych napisał:m...@4...com..
.
>
> wiem, ze nikt sie teraz nie bedzie do mnie odzywal, bo sie
> przyznaje do czegos, od czego grozi klatwa, ale co mi tam!
> ciekawa jestem czy sa jeszcze tacy odwazni?
>
Spózniona jestem straszliwie do tego cafe, ale chyba szybko go nie
zamkniecie :-))
Popularne te swinstwa widze.
To ja tak: kisiele i galaretki, rosolki instant, makaron taki jak do
chinskich zupek, raz udalo mi sie zrobic karpatke z proszku dr etkera i
wszyscy zarli az sie uszy trzesly, kotlety sojowe w proszku do robienia
mielonych, bita smietana czasami z proszku, gotowe sosy do makaronów
sloikowe jako baza, sosy knora (tu uwaga: 1 raz do potraw chinskich, 2 razy
grzybowy ciemny i raz pieczarkowy)
Uch, przecieru pomidorowego nie licze.
Mam chociaz jakis taboret przy barze?
Wkn
|