Data: 2001-10-27 22:26:06
Temat: Re: Czy macie slabosc do...
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
>Przecier pomidorowy uwielbiam od dziecinstwa jako znany w rodzinie
>pomidorowy nalogowiec. Przecier sluzy mi do wyjadania lyzka z puszki.
>Zwasze mam pod reka kilka puszek. Innych zastosowan kulinarnych ma on
>niewiele, tylko jako namiastka pomidorow w chwilach krytycznych.
>
>Wladyslaw
No, Wladyslaw, ustaw sie do kolejki do Cafe, moze jeszcze Ci sie
cos przypomni :)
Krysia
P.S. A swoja droga wspominam grzanki z dlugiej bulki posmarowanej
przecierem, z wiorkami parmezanu przywiezionego z Wloch w
1970roku - przez reszte lata po powrocie grzanki krolowaly (bo
parmezanu byl niezly kawal...)
K.T. - starannie opakowana
____________________________________________________
__________________________
Posted Via Binaries.net = SPEED+RETENTION+COMPLETION = http://www.binaries.net
|