| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: "DuzyMis" <D...@a...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Czym zastąpić amoniak Date: Fri, 17 Dec 2004 11:22:55 +0100 Organization: news.onet.pl Lines: 11 Sender: d...@a...pl@xdsl-1159.lodz.dialog.net.pl Message-ID: <cpuc1r$o6s$1@news.onet.pl> References: <cprt2m$18e$1@atlantis.news.tpi.pl> <cprted$6os$1@nemesis.news.tpi.pl> <cpruj0$8tb$1@atlantis.news.tpi.pl> <cpsl80$32l$1@atlantis.news.tpi.pl> <cpt0ba$iim$1@inews.gazeta.pl> Reply-To: "DuzyMis" <D...@a...pl> NNTP-Posting-Host: xdsl-1159.lodz.dialog.net.pl X-Trace: news.onet.pl 1103278971 24796 81.168.181.135 (17 Dec 2004 10:22:51 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 17 Dec 2004 10:22:51 GMT X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2741.2600 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2742.200 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:225469 Ukryj nagłówki > Też się nad tym głowię. W normalnej temperaturze powinien być w butlach | |
Zobacz także