Data: 2004-11-24 14:38:56
Temat: Re: DIP do pieczonych ziemniakow.
Od: m...@p...onet.pl (Kot)
Pokaż wszystkie nagłówki
Gusiek wrote:
> Użytkownik "Artur Nowacki" <a...@l...home.pl> napisał w wiadomości
> news:75415882f5ed49d67145c4e8b1c90f47@news.home.net.
pl...
>
>>Mam zamiar przygotowac pieczone ziemniaki i zestaw sosow do nich (i
>>smarowidel)
>>Np bedzie maselko ziolowe, maselko czosnkowe.
>>
>>Chcialbym zrobic jeszcze taki sos/dip twarożkowy ale nie wiem jak sie do
>>tego zabrac - co do niego oprocz twarozku dodac.
>
>
> Bezwzględnie czosnek :)
> Pozdrawiam, Agata
Eee, jak maslo czosnkowe, to juz bym do twarozku darowala... Za to np. z
lososiem i koperkiem by mi odpowiadalo. I ze smietana, sola i
pieprzem, oczywiscie. Albo taki z feta, bazylia i pomidorem (fete i
pomidora bez skory i pestek zmiksowac razem, dodac sporo siekanej
bazylii i troche pieprzu).
--
Kot
m...@p...onet.pl
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|