Data: 2004-11-24 15:26:51
Temat: Re: DIP do pieczonych ziemniakow.
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On 24 Nov 2004 15:38:56 +0100, m...@p...onet.pl (Kot)
wrote:
>Gusiek wrote:
>> Użytkownik "Artur Nowacki" <a...@l...home.pl> napisał w wiadomości
>> news:75415882f5ed49d67145c4e8b1c90f47@news.home.net.
pl...
>>
>>>Mam zamiar przygotowac pieczone ziemniaki i zestaw sosow do nich (i
>>>smarowidel)
>>>Np bedzie maselko ziolowe, maselko czosnkowe.
>>>
>>>Chcialbym zrobic jeszcze taki sos/dip twarożkowy ale nie wiem jak sie do
>>>tego zabrac - co do niego oprocz twarozku dodac.
>>
>>
>> Bezwzględnie czosnek :)
>> Pozdrawiam, Agata
>
>Eee, jak maslo czosnkowe, to juz bym do twarozku darowala... Za to np. z
> lososiem i koperkiem by mi odpowiadalo. I ze smietana, sola i
>pieprzem, oczywiscie. Albo taki z feta, bazylia i pomidorem (fete i
>pomidora bez skory i pestek zmiksowac razem, dodac sporo siekanej
>bazylii i troche pieprzu).
>
>--
>Kot
>m...@p...onet.pl
Kocie - jesli ma byc maselko, to ja nie wierze w wystarczajaco
duzo :PPPPP
Czepliwy Pierz, jak nietoperz koafiury
K.T. - starannie opakowana
|