Data: 2006-10-26 15:13:56
Temat: Re: Definicja wloszczyzny
Od: Maggie <m...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Panslavista napisał(a):
> "Dominik Jan Domin" <d...@p...onet.pl> wrote in message
> news:ehni2j$2bm$1@news.onet.pl...
>> Użytkownik "Maggie" <m...@w...pl> napisał w wiadomości
>> news:ehn20d$h7s$1@news.wp.pl...
>>> Przynajmniej wiadomo że nie ma tam żadnych sztucznych dodatków...
>>> Chociaż niby w suszonym nie powinno nic być, ale cholera ich wie
>>> (producentów)
>> Raczej kiepska jakość suszenia i wywietrzenie połowy smaku, zanim to
>> zapakują w swoje "hermetyczne" torebki.
>>
>> DJD
>
> Nie tylko, np. perz w majeranku - co prawda lekarstwo w lekarstwie, ale ceny
> już sa nie takie....
A zdarza się zdarza... Tylko nie wiem czy specjalnie tak
mieszają, czy po prostu nikomu nie chce się tego oddzielać i
wychodzą z założenia, że trochę perzu nikomu nie zaszkodzi...
Cynamon proszkowany to napewno ze względu na cenę fałszują,
tylko w tej chwili nie pamiętam czego tam dodają dla koloru...
|