Data: 2011-06-06 16:57:10
Temat: Re: Dla zaangażowanych w walkę z GMO i przekonanych o jedynie słusznej zdrowej żywności
Od: Gorzelnia w Pułtusku <g...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
> kiełki? Chyba tylko ci, co nie mają pojęcia o istnieniu bakterii. Sam
> sposób produkcji tego badziewia to jedna wielka mnożarka WSZELKICH
> bakterii, nie tylko E.coli. W kiełkujacym ziarnie (groszku, fasoli i
> rzodkiewki lub innym) bogatym w białko, działają się w okresie kiełkowania
> i właśnie w tym okresie enzymy rozkładające to białko. Ciepło i wilgoć
> robią z niego wspaniałą pożywkę dla bakterii różnego typu. Wtedy wystarczy
> wsadzić tam brudną łapę z bakteriami E.coli na skórze i enzymy nadtrawiają
> wierzchnią warstwę skóry uwalniajac zgraje owych bakterii... Następuje
> lawinowe namnażanie w idealnie przygotowanym środowisku białkowym... i oto
> mamy, co mamy.
OJP. Wypiłem 2 litry wódy w weeknd i myśłałem że nie będę miał lepszych
odlotów. Ale mam po przeczytaniu Twoich bredni. Kim jestes z zawodu, że się
spytam? Myślę że mógłbym Ci ufundować Nagrode Nobla
|