Data: 2002-05-11 16:48:55
Temat: Re: Dlaczego biszkopt sie zapada?
Od: Magdalena Bassett <m...@w...net>
Pokaż wszystkie nagłówki
GB wrote:
>
> Pytanie od poczatkujacego:
>
> Probowalem juz kilka razy upiec biszkopt, ale za kazdym razem gdy wyjme go z
> piekarnika, zapada sie. Dlaczego?
>
> Pozdrw,
> Jurek
Czesc, Jurek, Nie wiem, dlaczego twoj biszkopt sie zapada, powodow moze
byc wiele, ale podam ci tu przepis na biszkopt, ktory zawsze sie udaje
(chwalony na grupie). Jesli ci nie wyjdzie, to bedziesz pierwszy:
http://groups.google.com/groups?q=biszkopt+ktory+sie
+zawsze+udaje&hl=en&selm=19990215135705.20959.000028
02%40ng-fi1.aol.com&rnum=2
Magdalena Bassett
Santa Barbara, California
|