Data: 2012-12-23 22:49:48
Temat: Re: Do "paprykarzy" :-)
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Thu, 20 Dec 2012 22:46:50 +0100, Anai napisał(a):
> W dniu 19.12.2012 22:57, Ikselka pisze:
>>
>> http://kucharz.wieszjak.pl/konserwowanie/310221,Mary
nowana-papryka-nadziewana-serem-owczym.html
>>
>> Ostatnio zajadam się kupnym produktem, moje późne odkrycie - a tu proszę,
>> prościzna do zrobienia w sezonie, jeno przygotowac sobie zaplecze
>> surowcowe
>
> No właśnie... Tylko skont tu ofczy ser wzionć? ;)
O, właśnie, zapomniałam nadmienić, że ten "owczy" tutaj traktuję raczej
baaaardzo wariacyjnie - moje tendencje smakowe zdecydowanie zmierzają w
stronę krowiego - chyba feta zmiksowana z mascarpone, jakieś takie kremowe
serowokrowie nadzienie w każdym razie :-D
--
XL
|