Strona główna Grupy pl.rec.dom Drylownica do wisni Re: Drylownica do wisni

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Drylownica do wisni

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!newsfeed.pionier.net.pl!2.eu.feeder.erj
e.net!4.us.feeder.erje.net!feeder.erje.net!weretis.net!feeder6.news.weretis.net
!news.alt.net!peer03.ams1!peer.ams1.xlned.com!news.xlned.com!peer01.ams4!peer.a
m4.highwinds-media.com!news.highwinds-media.com!newsfeed.neostrada.pl!unt-exc-0
2.news.neostrada.pl!unt-spo-b-01.news.neostrada.pl!news.neostrada.pl.POSTED!not
-for-mail
Subject: Re: Drylownica do wisni
Newsgroups: pl.rec.dom
References: <rgn2d8$pq4$1@news.icm.edu.pl>
<5f2f1483$0$522$65785112@news.neostrada.pl>
<5f2fa13d$0$17344$65785112@news.neostrada.pl>
<5f2fecd1$0$17356$65785112@news.neostrada.pl>
<5f3004a2$0$519$65785112@news.neostrada.pl>
<5f300dff$0$17349$65785112@news.neostrada.pl>
<5f3021d1$0$538$65785112@news.neostrada.pl>
<5f303fcd$0$550$65785112@news.neostrada.pl>
From: cef <c...@i...pl>
Date: Sun, 9 Aug 2020 22:31:56 +0200
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:68.0) Gecko/20100101
Thunderbird/68.11.0
MIME-Version: 1.0
In-Reply-To: <5f303fcd$0$550$65785112@news.neostrada.pl>
Content-Type: text/plain; charset=utf-8; format=flowed
Content-Language: pl
Content-Transfer-Encoding: 8bit
Lines: 18
Message-ID: <5f305d3c$0$538$65785112@news.neostrada.pl>
Organization: Telekomunikacja Polska
NNTP-Posting-Host: 80.53.118.49
X-Trace: 1597005116 unt-rea-a-02.news.neostrada.pl 538 80.53.118.49:64033
X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl
X-Received-Bytes: 2005
X-Received-Body-CRC: 4066499772
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.dom:143842
Ukryj nagłówki

W dniu 2020-08-09 o 20:26, FEniks pisze:
> W dniu 09.08.2020 o 18:18, cef pisze:

>> https://drive.google.com/file/d/1Nnnhn3cF8AKBdR7wWSU
KtlHt4wPbMYic/view?usp=sharing
>
> Ciekawa potrawa. Czy to zapiekany krem budyniowy czy nieudana babeczka? ;)

Tam jest spód z kruchego ze zblendowanych ciasteczek maślanych,
masła, czekolady i może czegoś jeszcze, potem masa bardziej serowa
niż budyniowa, jakieś jajko i cukier - a na wierzchu - już po upieczeniu
- coś w rodzaju frużeliny z wiśni.
Kombinacja w stosunku do oryginalnego angielskiego przepisu,
bo żonie się też widoczek spodobał, a nie wszystkie składniki znane w
naszej kuchni.
Ale warto było się natrudzić.



 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
09.08 Kadar
09.08 FEniks
10.08 Jarosław Sokołowski
10.08 collie
10.08 cef
15.08 nnaa
Prasa do oleju na użytek domowy
Re: Zerowatt zx 33 - instrukcja obslugi
jak dotrzeć do głowicy baterii
Kuchenka gazowa z regulacją temperatury
Mleko w ekspresie
Klejąca się jak gile z nosa rączka noży FISKARS - jak się pozbyć tej klejącej warstwy?
BLUM Aventos HF - brak powolnego domykania
Do czego i jak wykorzystac 'odpad' wody z filtra RO w kuchni?
gazociag - niski srednie wysokie cisnienie
Jak podmienic halogenki na ledy?
Jakie zarówki E27?
Szafki do samodzielnego montazu
Piekarnik z mikrofalą 2w1
Roborock S5 MAX
Prowadnica nie prowadzi
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?