Data: 2004-09-13 10:50:15
Temat: Re: Dynia makaronowa
Od: Wladyslaw Los <w...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
In article <ci3qdr$cvl$1@nemesis.news.tpi.pl>,
"Gusiek" <a...@W...onet.pl> wrote:
> Witam,
> jestem w posiadaniu dyni makaronowej. Czy ktoś testował? Jakieś przepisy?
> Wiem, że się ją gotuje w całości, potem kroi i wyciąga miąższ, który rozpada
> się na włókna jak makaron. Co dalej?
> Pozdrawiam, Agata
Podaje jako jarzynę z masłem lub zasmażaną bułką tartą do drugiego
dania. To najprostsze i na pierwszy raz, myślę, najlepsze. A przepisz z
chili, sosem sojowym, vegetą, octem balsamico i oczywiście czosnkiem,
to nie wątpię, podadzą Ci tu inni.
Władysław
|