Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Dynia po raz enty Re: Dynia po raz enty

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Dynia po raz enty

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!news.unit
0.net!peer02.am4!peer.am4.highwinds-media.com!peer02.fr7!futter-mich.highwinds-
media.com!news.highwinds-media.com!newsfeed.neostrada.pl!unt-exc-01.news.neostr
ada.pl!unt-spo-a-01.news.neostrada.pl!news.neostrada.pl.POSTED!not-for-mail
User-Agent: NewsTap/5.2.6 (iPhone/iPod Touch)
Cancel-Lock: sha1:7a0nyBKsgZ89SSqZTSV+DX4K1Xo=
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Message-ID: <59f36228$0$5150$65785112@news.neostrada.pl>
Subject: Re: Dynia po raz enty
Content-Type: text/plain; charset=UTF-8
Mime-Version: 1.0
Content-Transfer-Encoding: 8bit
From: XL <i...@g...pl>
References: <59f02eb5$0$15195$65785112@news.neostrada.pl>
<59f061a5$0$15209$65785112@news.neostrada.pl>
<osq6q3$8i3$1@usenet.news.interia.pl>
<59f0b8ad$0$646$65785112@news.neostrada.pl>
<ost21b$b6p$1@usenet.news.interia.pl>
<59f232b3$0$5149$65785112@news.neostrada.pl>
<osuks9$iuj$1@usenet.news.interia.pl>
<59f2e87c$0$15202$65785112@news.neostrada.pl>
<osvgbr$pn7$1@usenet.news.interia.pl>
Date: 27 Oct 2017 16:43:20 GMT
Lines: 43
Organization: Telekomunikacja Polska
NNTP-Posting-Host: 79.185.33.111
X-Trace: 1509122600 unt-rea-a-01.news.neostrada.pl 5150 79.185.33.111:52216
X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl
X-Received-Body-CRC: 946042493
X-Received-Bytes: 2203
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:379240
Ukryj nagłówki

Stokrotka <o...@g...pl> wrote:
>
>> A placki wodniste się nie udadzą.
>> Kiedy chodzi o placki, to sok niepotrzebny.
> Wystarczy dosypać więcej mąki.

To już wtedy będą naleśniki z dynią, a nie placki z dyni.


> Ale za tą też nie pszepadam.

Ja lubię, ale nie zamiast dyni w plackach z dyni.

>
>
>
>
>>
>>> Kiedyś piłam sok z ziemniaka, samo zdrowie, tylko tszeba umieć to robić,
>>> zwłaszcza zacząć.
>>
>> Na nadkwasotę. Podobno.
>
> NIe tylko, ja nie miałam nadkwasoty.
> Jakoś na pszemianę materi, nie wiem na co , można by napisać na wszystko.

Czytalam, że na nadkwasotę.

>
>
>>> Za to często usuwam skrobię, tę mąkę twardą z dołu.
>>>
>>
>> No i to jest wielki bład - skrobię trzeba zachować i dodać do placków, aby
>> miały gładką konsystencję i się nie rozpadały.
>
> Nie pisz co mi smakuje, Sama wiem lepiej.
>

Nie piszę o smaku.

--
XL

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
09.11 XL
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?